Jasno
10°
Bratislava
Kristián
19.10.2024
Potkan Roháč v base. Zakázali mu jogging, dal sa na filozofiu
Zdielať na
Krimi

Potkan Roháč v base. Zakázali mu jogging, dal sa na filozofiu

Na jednej strane o ňom hovoria ako o nájomnom vrahovi, na druhej ho spájajú s niečim, čo len málo korešponduje s povesťou zabijaka. Profesionálny zabijak stopy zahladzuje, nenecháva ich na mieste činu. Pre Jozefa Roháča platia v Maďarsku najprísnejšie bezpečnostné opatrenia.

Väznica na okraji Budapešti. Vnútri sa nachádza špeciálna cela. Prebudovali ju preto, aby mali pod kontrolou topväzňa Roháča. Za tamojšími mrežami bol zavretý dva roky, potom ho oslobodili, no teraz je za nimi opäť.

Roháč sa v minulosti sťažoval na šikanu zo strany maďarských dozorcov, mali ho rušiť napríklad pri spánku hlasným zvonením na mobile. Teraz mu údajne zakázali jogging. Na celom pochodí bol kedysi sám. Striedali sa pri ňom len dozorcovia. Dnes sú na poschodí aj recidivisti odsúdení na vysoké tresty. 

Jediný gratulant

Slovenský Potkan si podľa jeho advokáta nepripúsťa, že by mal dlhšie sedieť. Veľa číta. Predmetom jeho záujmu sú knihy budhizmu či taoizmu i psychológia. Roháč bol nútený vo väzení osláviť aj svoje 55. narodeniny. Jediným, kto mu mohol zagratulovať, bol jeho advokát.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy