Jasno
14°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
V skanzene zabíjala socha. Rodinu Jarky (†6) museli krotiť policajti!
Zdielať na

V skanzene zabíjala socha. Rodinu Jarky (†6) museli krotiť policajti!

Nadávky, vyhrážky, zúrivosť a slzy - takáto atmosféra vládla v Medzilaborciach. Polícia tam urobila rekonštrukciu prípadu, ked malé dievčatko zabila dvojmetrová socha. Zdrvení príbuzní chcú počuť meno vinníka, ktorý zapríčinil zbytočnú smrť ich milovanej Jarky.

V tamojšom skanzene usmrtila ťažká drevená socha iba šesťročné dievčatko. Ani po niekoľkých mesiacoch však nie je známe, kto je vlastne za túto tragédiu zodpovedný.

Preto z úst príbuzných padali pri rekonštrukcii prípadu aj silné slová. Rodina nebohej Jarky totiž viní z  tragédie správcu skanzenu. "V práci bol opitý, v krčme pil pivo," povedal nám jeden z príbuzných.

Veľké emócie

"Teraz tam dali zákaz vstupu aj kameru, ako už človeka zabilo, oni tak robia ako keby zabilo psa," povedala ďalšia rodinná príslušníčka. Príbuzných tiež priviedlo do zúrivosti aj to, že policajti pri rekonštrukcii použili inú, oveľa menšiu sochu a nie pôvodnú.

Skanzen nebol v čase tragédie sprístupnený verejnosti. Jarkin starý otec ale  tvrdí, že bránka bola otvorená, správca skanzenu zasa opak. Polícia plánuje v najbližšom čase vypočuť aj ďalších svedkov.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy