Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Nezvestná matka nájdená mŕtva: Telo našli zabalené v dome
Zdielať na

Nezvestná matka nájdená mŕtva: Telo našli zabalené v dome

VEĽKÝ MEDER / Polícia vyšetruje okolnosti úmrtia mladej ženy vo Veľkom Mederi. Matka dvoch malých detí mala byť najprv nezvestná. Jej zabalené telo, ukryté v dome, však našli policajti po tom, ako prišiel na políciu vypovedať jej partner, bývalý kriminalista finančnej správy.

Nezvestnosť 32-ročnej Cyntie nahlásili ešte v stredu (17.7.), až v pondelok (22.7.) ráno vyšlo najavo, že sa mladá žena zo svojho domu vo Veľkom Mederi ani nepohla. Telo mamy dvoch maličkých detí bolo v dome dôkladne zabalené do fólie. Tak mladú ženu našli policajti, ktorým jej partner, 44-ročný Juraj, prišiel v sprievode svojho právnika oznámiť, že jej zmiznutie sa vlastne neudialo.

"Policajti sa prípadom intenzívne zaoberajú a preverujú všetky informácie potrebné na riadne objasnenie toho, ako k úmrtiu došlo, ako aj to, aké udalosti mu predchádzali," informovala hovorkyňa KR PZ Zlatica Antalová.

Partner nebohej ženy, príslušník kriminálneho úradu finančnej správy vo výsluhovom dôchodku, policajtom podľa našich informácií uviedol, že svoju partnerku našiel doma obesenú, zľakol sa a jej telo zabalil a najprv ukryl pod pieskovisko na dvore. A pritom ženu od štvrtka (11.7) hľadali nielen policajti, ale aj dobrovoľníci z Občianskej stráže Slovenskej republiky.

"Fyzicky sme pátrali dva dni, termodronom, terénne vozidlom, štvrokolkami, zdieľanie na stránke, videl tam približne 250 tisíc ľudí a ani jeden výsledok, nedostali sme. Vedeli sme, že tam niečo nie je v poriadku ," priblížil člen Občianskej stráže Krisztián Sedlák.

Nezvestnosť pred 5 dňami oznámili rodinní príslušníci

Rodičia dostali z telefónu mladej ženy sms-ku, v ktorej sa uvádzalo, že si chce vziať život. "Rodičom bolo podozrivé, že ten sms, bol pravopisne správne písané, ale že dcérka nepíše tak dobre," uviedol Sedlák.

"Prípad si prevzal vyšetrovateľ z Okresného riaditeľstva PZ v Dunajskej Strede, ktorý na mieste vykonáva neodkladné a neopakovateľné úkony smerujúce k náležitému zadokumentovaniu stavu veci, ako aj k posúdeniu právnej kvalifikácie skutku," dodala Antalová. Z výsledkov nariadenej súdnej pitvy bude zrejmé, ako prišla mladá žena o život. Vo veci zatiaľ nie je nikto obvinený ani zadržaný.

Ľudia zapaľujú pri dome sviečky

Súvisiace články

Najčítanejšie správy