Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
TV JOJ sa podarilo spojiť s otcom zavraždenej Cynthie. Jej priateľ ju ma uškrtiť lanom a telo ukryť pod pieskoviskom
Zdielať na

TV JOJ sa podarilo spojiť s otcom zavraždenej Cynthie. Jej priateľ ju ma uškrtiť lanom a telo ukryť pod pieskoviskom

VEĽKÝ MEDER / Matka dvoch detí Cynthia (32) bola nezvestná od stredy (17.7.), polícia našla jej telo zabalené vo fólii v pondelok (22.7.). Podľa najnovších informácii portálu Startiup bola Cynthia zavraždená svojim priateľom, ktorý bol obvinený vyšetrovateľom. Priateľ a otec jedného z dvoch detí mladej Cynthie ju mal chladnokrvne zniesť zo sveta vlastnými rukami. Rodina úspešnej hádzanárky sa z tragédie nevie spamätať, nevedia si vysvetliť tento beštiálny čin.

Podľa portálu Startitup vzniesol vyšetrovateľ obvinenie Jurajovi Csiffarymu z vraždy mamičky dvoch detí Cynthie. Vyšetrovateľ dnes ráno pred 07.00 h obvinil z vraždy Juraja, bývalého kriminalistu Finančnej správy. Cynthia mala otcovi poslať správu o tom, že chce spáchať samovraždu. "V tom momente som sadol do auta a išiel som za ňou," povedal jej otec.

TV JOJ sa podarilo spojiť s otcom nebohej

Dnes ráno (24.7.) sa nám podarilo spojiť s otcom nebohej mladej ženy, ktorý aj s manželkou strávili noc na polícii v Trnave, tí nám túto správu potvrdili. 32-ročná Cynthia, ktorá bol nezvestná od minulej stredy, sa z domu ani nepohla. Jej partner ju uškrtil lanom, potom jej telo dôkladne zabalené do fólie ukryl do šachty pod pieskovisko, ktoré majú na dvore domu pre deti.

Otec a nevlastný otec ich dvoch malých detí otcovi po nebohej tvrdil, že odišla na tréning, ale že sa určite vráti. Rodičom sa správa nepozdávala –napísaná bezchybným pravopisom, pričom Cynthia rada používala slang a skratky. Keď ju rodičia nenašli, zašli na políciu. Mala plány s deťmi na celé leto. Mladú ženu hľadali aj dobrovoľníci z občianskej stráže. Zverejnili na svojej stránke fikciu, že podobne vyzerajúcu ženu s plecniakom videli na zastávke. Juraj potvrdil, že presne taký plecniak z domu zmizol. A pritom nikdy taký nemali. Informáciu posunuli polícii. 

Juraj prišiel na políciu s historkou, že Cynthiu našiel obesenú

Obvinený muž z Veľkého Medera bude zrejme stíhaný väzobne, o tom ale rozhodne až príslušný súd. Juraj v nedeľu na políciu prišiel s historkou, že našiel Cynthiu obesenú, zľakol s a zabalenú do igelitu ju ukryl najprv do šachty pod pieskovisko detí, neskôr ju preniesol do garáže, kde jej telo ukázal policajtom. "To aký musí byť človek, ktorý toto vie urobiť zabalil ju do 5 vrstiev a podľa všetkého tam bola minimálne 3-4 dni," povedal otec Cynthie. 

"Podľa mojej mienky to všetko bolo dopredu pripravené, nebyť tejto stráže, Krisztián Sedlák (občianska stráž SR) by nerobil to čo robil, on zamedzil, aby telo mojej dcérky vyniesol z domu a ukryl ju na také miesto, kde by sme ju neboli v živote našli," dodal otec zosnulej. Podľa Sedláka to bol pravdepodobne najväčší problém priateľa zavraždenej. "To bol najväčší problém asi Juraja, že my strážili sme dom," povedal. 

V prípade dokázania viny hrozí Jurajovi 25-ročný trest za mrežami až doživotie

Obvinený muž z Veľkého Medera bude zrejme stíhaný väzobne, o tom ale rozhodne až príslušný súd.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy