Polojasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Úplne nahý vodič spôsobil nehodu. S autom sa prevrátil na strechu
Zdielať na

Úplne nahý vodič spôsobil nehodu. S autom sa prevrátil na strechu

HATINY / Hrozivo vyzerajúca a kuriózna dopravná nehoda pri obci Hatiny na východnom Slovensku. Vodič prešiel z cesty až na železničnú trať, kde sa prevrátil na strechu. Okrem zábran ale odhodil aj oblečenie.

Podľa informácií TV JOJ šoféroval vodič nahý a dokonca mal pozitívnu dychovú skúšku. To či bol aj pod vplyvom drog, určí až odobratý biologický materiál. Vodič pravdepodobne nezvládol pravotočivú zákrutu, pričom zišiel do priekopy až na železničnú trať, po ktorej prešiel ešte pár metrov. Tam skončil pretočený na streche.

Záchranárov muž bez oblečenia prekvapil

"Po príchode sme zistili, že vozidlo sa nachádza na koľajniciach mimo cesty. Osoby boli dve a mimo vozidla," ozrejmil veliteľ zásahu HaZZ Moldava nad Bodvou Richard Vojakovič. V aute sa viezol vodič a spolujazdkyňa. Záchranné zložky muž teda poriadne prekvapil, keďže na sebe nemal žiadne oblečenie. Oboch previezli záchranári do nemocnice s viacerými poraneniami. "Poskytli sme im prvú pomoc a odovzdali ich záchranárom," dodal Vojakovič. 

"Záchranári po prvotnom ošetrení transportovali 32-ročnú ženu s úrazom ruky a 38-ročného muža s poranením pleca do nemocnice s poliklinikou v Košiciach v Šaci," informoval zástupca hovorcu OS ZZS SR Richard Bolješik. Pozitívnu dychovú skúšku potvrdila aj hovorkyňa KR PZ Košice Jana Mésarová. "U vodiča bola vykonaná dychová skúška s pozitívnym výsledkom v prepočte do jedného promile," povedala. 

Podpísali sa pod nehodu drogy?

Podľa našich zistení mal muž, ktorý šoféroval, už v minulosti problémy s drogami. To či ich užil aj tentokrát, určí až ďalšie vyšetrenie. "To, či sa pod túto dopravnú nehodu podpísala rýchla jazda alebo bol vodič pod vplyvom drog, bude predmetom ďalšieho objasňovania," uzavrela hovorkyňa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy