Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Na známom turistickom chodníku útočil medveď. Cyklistu uhryzol do nohy
Zdielať na

Na známom turistickom chodníku útočil medveď. Cyklistu uhryzol do nohy

TURANY / V časti Zajacová pod Chlebom útočil medveď. Podľa informácii TV JOJ medveď uhryzol muža do nohy. so zraneniami dolnej a hornej končatiny bol prevezený do nemocnice. Na mieste boli hasiči, záchranári, policajti, ale aj Zásahový tím pre medveďa hnedého.

Medvedica uhryzla muža do nohy

Nešťastie sa stalo na známom turistickom chodníku, ktorý vedie až na Chatu pod Chlebom. Podľa prvotných informácii išlo o dvoch súrodencov- brata a sestru, ktorí na známom turistickom chodníku išli bicyklami. V časti Zajacová na nich vybehla medvedica, ktorá podľa sestry mala pri sebe tri mláďatá. Muža uhryzla do nohy. Podľa prvotných informácii má okrem zranenia nohy aj škrabance. Zranený cyklista bol prevezený do nemocnice do Martina. 

"Po 18:00 hod Operačné stredisko ZZS SR vyslalo jednu ambulanciu Rýchlej zdravotnej pomoci do obce Turany (okres Martin) na turistický chodník k zranenému mužovi. Záchranári po prvotnom ošetrení previezli muža (34) s otvorenými ranami predkolenia do Univerzitnej nemocnice v Martine, informoval Richard Bolješik, zástupca OS ZZS SR.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy