Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Tragická nehoda na križovatke: Motocyklista neprežil zrážku s nákladným vozidlom
Zdielať na

Tragická nehoda na križovatke: Motocyklista neprežil zrážku s nákladným vozidlom

BRATISLAVA / Tragická nehoda v bratislavskej Petržalke. Motorkár sa zrazil s domiešavačom a následky zrážky nemal šancu prežiť. Nešťastná udalosť pritiahla pozornosť dopravných policajtov, vyšetrovateľa ale aj kriminalistov.

Nehoda sa stala krátko pred deviatou hodinou na križovatke ulíc Betliarska a Bzovická. 42-ročný vodič motocykla išiel po hlavnej ceste. Cestu mu však skrížil prichádzajúci domiešavač. Muž po náraze vyletel z motocykla a utrpel vážne zranenia. Muža začali ihneď oživovať okoloidúci ľudia. Pomôcť mu však nedokázali ani oni, ani privolaní záchranári.

"Lekár už na mieste iba konštatoval úmrtie 42-ročného muža, ktorý utrpel zranenia nezlučiteľné so životom," uviedol zástupca hovorcu OS ZZS Richard Bolješik. Na miesto tragédie potom prišlo viacero policajtov. Okrem dopravných, zaisťoval dôkazy, aj vyšetrovateľ a kriminalisti.

Nešlo o prvú nehodu, ktorá sa stala na tejto križovatke

Podľa miestnych obyvateľov ide o problémové miesto a zrážky vozidiel sú tam pomerne časté. "Táto križovatka je problémová. Buď si ho nevšimol, čo je jasné, lebo tam bývajú havárie, alebo nejaké auto prešlo vyššie a on už tým uhlom, očami nešiel nižšie," teoretizoval miestny obyvateľ Tibor.

Počas dokumentovania nehody premávku usmerňovali policajti, doprava obmedzená nebola. "Vykonanou dychovou skúškou u vodiča nebola zistená prítomnosť alkoholu v dychu," informoval hovorca KR PZ Michal Szeiff. Ako presne k nehode došlo a kto tragédiu zapríčinil budú aj naďalej vyšetrovať policajti. "Zo strany vyšetrovateľa OR PZ BA V bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie a to vo veci trestného činu usmrtenia," zakončil Szeiff.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy