Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Osvieženie po dlhej ceste nedopadlo najlepšie. Auto skončilo v jazere
Zdielať na

Osvieženie po dlhej ceste nedopadlo najlepšie. Auto skončilo v jazere

SUČANY / V jazere pri Sučanoch skončilo osobné auto. Dvojica ktorá cestovala z Prahy na Liptov si tam zastávku robieva bežne. Tentokrát však museli okrem utopeného auta riešiť aj to, ako sa s dvoma psíkmi dostanú do cieľa.

Po dlhej ceste sa chceli osviežiť no nedopadlo to najlepšie, auto skončilo v jazere. "Chceli sme vyvenčiť psíkov na našej obvyklej zastávke, keď ideme z Prahy, zaparkovali sme a psíkovia pobehovali a keď som ich chcela zavrieť, otvorila som auto a to sa rozbehlo rovno do vody," uviedla partnerka majiteľa auta Ivana.

Ivane a jej partnerovi zostalo suché iba to, čo mali pri sebe pred tým, ako im auto z betónových panelov zišlo do vody. Hasiči dostali auto na breh za pár minút. "Zapli sme ho, aby nám neušlo ďalej a za pomoci navijaku sme ho vytiahli hore na breh," informoval hovorca DHZO Ján Mihálik. Hasiči pomohli a párik aj psíkov odviezli až na Liptov. "Zabezpečili sme im odťah vozidla, na strážené parkovisko a oni budú zavezení do Pribyliny, kde majú ubytovanie vybavené," vyjadril sa Mihálik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy