Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Polícia a dobrovoľníci pátrajú po nezvestnom Mariánovi zo Zvolena
Zdielať na

Polícia a dobrovoľníci pátrajú po nezvestnom Mariánovi zo Zvolena

ZVOLEN / Veľká pátracia akcia vo Zvolene. Od stredy (24.7.) je nezvestný zvolenčan Marián. Od skorého rána boli preto v teréne policajti, dobrovoľníci a hasiči so špeciálnou technikou. Do akcie nasadili aj drony.

Neozýva sa príbuzným ani kamarátom, ktorí majú starosti. Odišiel z domu a nikto nevie čo je s ním. Po nezvestnom 48-ročnom Mariánovi preto vyhlásila pátranie zvolenská polícia.

Po nezvestnom mužovi pátrali desiatky dobrovoľníkov, vojaci, policajti aj hasiči s dronom. Lokalitu si vytipovali na základe mobilného signálu nezvestného muža. Tu ho zachytili naposledy. Drony lietali nad priehradou aj okolitými lesmi. "Prepátrali sme lesné porasty v okolí tamojšej záhradkárskej oblasti a tiež okolie zvolenskej priehrady, teda miesta, kde bol lokalizovaný jeho mobilný telefón," uviedla hovorkyňa KR PZ Petra Kováčiková. 

Nasadili aj štvorkolky, aby sa dostali na miesta, ktoré sú ťažko prístupné. No niekde sa dalo prejsť iba pešo. Policajti mali so sebou aj špeciálne vycvičeného psa. Fotografiu ukazovali ľuďom v okolí priehrady, nikto ho žiaľ nevidel. Ani hodiny v teréne však žiadne pozitívne správy nepriniesli. Polícia žiada o pomoc aj verejnosť, v prípade informácií volajte na číslo 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy