Polojasno
10°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Tragická zrážka: Nehodu neprežila spolujazdkyňa na motorke, pracovala ako učiteľka v miestnej škole
Zdielať na

Tragická zrážka: Nehodu neprežila spolujazdkyňa na motorke, pracovala ako učiteľka v miestnej škole

BIELOVCE / V obci Bielovce (okres Levice) sa včera (25.6.) podvečer stala dopravná nehoda. 21-ročný vodič auta pravdepodobne pri prejazde ľavotočivou zákrutou nedodržal bezpečnú vzdialenosť, na čo doplatila životom spolujazdkyňa pred ním idúceho motocykla. Za nebohou Luciou smúti celá obec, pracovala tam ako učiteľka.

Auto vrazilo prednou časťou do zadnej časti motocykla. 43-ročný motorkár bol podľa polície prevezený vrtuľníkom do Fakultnej nemocnice v Nových Zámkoch "Jeho 39-ročná spolujazdkyňa žiaľ utrpela zranenia nezlučiteľné so životom," uviedla polícia na sociálnej sieti. Doplnila, že dychové skúšky na alkohol boli u oboch vodičov negatívne. "Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú predmetom vyšetrovania polície," uzavrela polícia. 

Nebohá spolujazdkyňa pracovala ako učiteľka v miestnej škole

Po náraze auta do zadnej časti motorka skončila v priekope a spolujazdkyňa z nej vyletela. Auto bolo tiež prednou časťou v priekope. Na miesto smerovali všetky záchranné zložky. Podľa informácii televízie JOJ sa pod zrážku mohla podpísať aj rýchlosť. Nebohá Lucia pochádzala z obce Ipeľský Sokolec a pracovala v miestnej škole ako učiteľka. Bola obľúbená slovenčinárka a bude tak chýbať nielen rodine, kolegom a priateľom, ale aj tunajším deťom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy