Polojasno
10°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Dráma v hlavnom meste: Neznámy páchateľ strieľal do okien bytov
Zdielať na

Dráma v hlavnom meste: Neznámy páchateľ strieľal do okien bytov

Zdroj: TV JOJ

BRATISLAVA / V Petržalke pálil neznámy páchateľ do okien. Informuje o tom portál tvnoviny.sk, ktorému sa ozvala žena s prestreleným oknom a guľkami v byte.

Katarína, ktorá býva na 6. poschodí, započula pred niekoľkými týždňami pred spaním roztrieštenie skla a niekoľko dutých nárazov. Myslela si, že niečo spadlo. O dva dni neskôr objavila v okne dve diery. Informoval o tom portál tvnoviny.sk.

Katarína zavolala políciu. Okno obzreli a uviedli, že diery mohla spôsobiť vzduchovka. Rany boli údajne priame, takže streľba pravdepodobne prichádzala z bytovky oproti. Nespísala trestné oznámenie a ani zápisnicu. Polícia uviedla, že sa páchateľ pravdepodobne nenájde, a že to budú evidovať maximálne ako priestupok 50 eur.

Neskôr sa podobný incident stal aj inej rodine počas dňa. Hovorca polície Michal Szeiff pre tvnoviny.sk uviedol, že Odbor kontroly Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave preveruje postup hliadky pri uvedenom oznámení. Polícia sa znovu ozvala Kataríne s tým, že by si chceli okno znovu obzrieť. Všetko zdokumentovala a Katarína pôjde následne na výsluch. Stopy zaistili aj u suseda na treťom poschodí, v ktorom bola tiež diera po guľke. Incident je stále v štádiu vyšetrovania. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy