Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Otec týral vlastnú dcéru: Hovoril jej, ako ju nenávidí a že mala zomrieť
Zdielať na

Otec týral vlastnú dcéru: Hovoril jej, ako ju nenávidí a že mala zomrieť

POVAŽSKÁ BYSTRICA / Vlastnej dcére povedal, že ju nenávidí a že je sviňa. Daniel z obce Veľké Bierovice dostal trest za zločin týrania blízkej a zverenej osoby. Dievča má pritom vážne zdravotné problémy.

Jej otec ju mal udrieť tak, že jej na nohe zostala modrina

Daniel sa ocitol na považsko-bystrickom súde za to, že mal ubližovať svojej dcérke. Podľa obžaloby ju týral psychicky aj fyzicky. "Manžel sa voči dcére správal hrubo, vulgárne jej nadával, dcére povedal, že ju nenávidí, že je sviňa," uviedla matka dieťaťa. "Ju urážal, že je postihnutá, že pôjde do polepšovne, že nepatrí do rodiny, že ju nenávidí a dá ju do detského domova," povedala prokurátorka.

Povedal jej, že mala zomrieť

Rodičom dievčatka náhle zomrel malý synček. A podľa mamy ešte aj toto nešťastie vyčítal otec dcérke, ktorú týral. "Čo ma najviac trápi, že jej povedal, že ona mala zomrieť, nie ten mladší syn," uviedla matka. Daniel na súde pripustil hrubé správanie voči svojmu vlastnému dieťaťu. "Po hlave mohla dostať, ale nie v takej intenzite, ako tam je popisované," odpovedal otec dievčatka. Taktiež pripustil vyhrážanie sa dievčaťu polepšovňou.

Sudca už Danielovi nadelil trest. "Obžalovaného uznal vinného zo spáchania zločinu blízkej a zverenej osoby a uložil mu trest 7 rokov," vyjadril sa hovorca KS Trenčín Roman Tarabus.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy