Jasno
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Muž si našiel v streche auta zapichnutý krompáč
Zdielať na

Muž si našiel v streche auta zapichnutý krompáč

ČESKÁ LÍPA / Teraz vám ukážeme dielo vandala, aké sa naozaj často nevidí. Majiteľ auta si našiel v streche zapichnutý krompáč. Auto je na odpis a poškodený muž netuší prečo sa to stalo práve jemu.

​Ženu v noci vystrašili silné rany. Pozrela sa z okna a nemohla uveriť čo vidí. "Uvidela krompáč zaseknutý v streche zaparkovaného auta. Následne kontaktovala svojho suseda, ktorému auto patrí," uviedla Ivana Baláková, hovorkyňa polície. "Zvonila a búchala na dvere, že mi niekto zapichol krompáč do auta. Nebolo mi z toho dobre, ale čo som mohol na to povedať?" povedal Václav Hons, majiteľ auta. 

Kriminalisti po vandalovi intenzívne pátrajú a prosia svedkov, aby sa obrátili na políciu. "Hrozí mu odňatie slobody 2 roky," dodala Baláková. Krompáč v streche urobil dieru skrz na skrz v časti nosnej konštrukcie, takže je na odpis. Škoda je vyčíslená na 60 000 českých korún. Polícia prešetruje možnosť nejakej pomsty, majiteľ auta ale tvrdí, že problémy v dedine nemá. "Nedlžím nikomu peniaze, takže neviem," dodal Hons. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy