Jasno
12°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
VIDEO: Traja agresori napadli muža sediaceho v pohostinstve, údajne malo ísť o konkurenciu
Zdielať na

VIDEO: Traja agresori napadli muža sediaceho v pohostinstve, údajne malo ísť o konkurenciu

ZOHOR / Brutálna bitka na Záhorí. Trojica mužov si prišla vybavovať účty v pohostinstve. Lietali päste a kopance a napadnutý muž skončil ležať na zemi. Za všetkým vidí konkurenčný boj medzi miestnymi kamenárstvami.

Autentické zábery z pohostinstva v obci Zohor

​Na zábere vidieť, ako do pohostinstva vstúpila trojica mužov. Tí už mali vytipovanú svoju obeť. Zakrátko sa na mieste spustila veľká bitka. Muža začali udierať do tváre a padali aj kopance. Napadnutý muž mal niekoľko minút po incidente v tomto podniku ležať na zemi. Sám si mal zavolať aj záchranku. "4 až 5 minút tu ležal, ani sa nepohol. Kolegyňa potom zatvorila krčmu. Napadnutý bol maximálne slušný zákazník," objasnil krčmár. 

Navštívili sme aj samotného muža, ktorého trojica napadla. Útočníkov dobre pozná a v minulosti mala aj jeho rodina s nimi skúsenosť. Za všetkým má byť akási vojna medzi konkurenčnými kamenárstvami. "Oni majú menej zákaziek ako ja, tak ja si myslím, že konkurencia. Tak, že nebudete robiť kamenárov, to sú naše cintoríny, že toto toto. Ja som mu povedal, že mňa to nezaujíma či to robíš dlho," povedal napadnutý Martin.

Skupina mala podľa našich informácií viaceré problémy so zákonom

Podľa našich zistení ide o skupinu ľudí, ktorá v minulosti mala viaceré problémy so zákonom. V miestnom podniku si mali vybavovať účty za to, že odmietli naliať neplnoletému, a tak si to išli vybavovať päsťami. S ďalšou skúsenosťou sa nám zverila matka napadnutého Martina. "Nejdú po jednom. Ide celá partia. Zaťa mi tak tiež dobili, prešlo im to a stále im všetko prechádza," povedala. 

Kamenárska rodina teraz má obavy z ďalšieho vybavovania si účtov. Páchatelia sa im mali dokonca vyhrážať. Polícia zatiaľ v prípade nikoho neobvinila. "Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách začal trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví v súbehu s trestným činom výtržníctva spáchaného spolupáchateľstvom v súvislosti s incidentom," objasnil policajný hovorca Michal Szeiff. 

"Tí ľudia musia byť potrestaní, poviem na rovinu, to nie som iba ja sám. To už veľa ľudí takto bolo a stále im to prešlo," uzavrel napadnutý.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy