Oblačno
15°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Pre vážnu dopravnú nehodu sa tvorili kilometrové kolóny. Pomoc potrebovali 4 zranení
Zdielať na

Pre vážnu dopravnú nehodu sa tvorili kilometrové kolóny. Pomoc potrebovali 4 zranení

GIRALTOVCE / Vážna nehoda sa stala včera (2.8.) podvečer na hlavnom ťahu smerujúcom do Poľska. Čelne sa tam zrazili dve osobné autá. Cesta bola na niekoľko hodín úplne neprejazdná. Z oboch strán sa tvorili kilometrové kolóny. 18-ročná vodička jedného z áut mala také zranenia, že nebola schopná sa podrobiť dychovej skúške.

Osobné autá sa čelne zrazili za zákrutou. Na miesto nehody boli vyslané všetky záchranné zložky. Pomoc zdravotníckych záchranárov potrebovali štyria zranení ľudia. Jednej osobe museli z havarovaného auta pomáhať hasiči. Bola zakliesnená tak, že ju museli vystrihovať. "18 ročná vodička viedla OMV, pričom z doteraz neznámych príčin prešla s vozidlom do protismernej časti vozovky, v čoho dôsledku došlo k stretu s o protiidúcim osobným motorovým vozidlom, ktoré viedol 19 ročný muž," povedala hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová.

Jedno z havarovaných áut bolo zaistené na expertízu. Vodič mal dychovú skúšku negatívnu, no vodička sa podľa hovorkyne nebola schopná podrobiť dychovej skúške. Príčina, ako aj okolnosti nehody, sú predmetom vyšetrovania. Cesta bola neprejazdná niekoľko hodín. V niekoľko kilometrových kolónach stála aj tranzitná kamiónová doprava.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy