Zatiahnuté
23°
Bratislava
Oleg
10.9.2024
Hádka sa skončila tragicky: Po údere do hlavy muž na mieste umrel
Zdielať na

Hádka sa skončila tragicky: Po údere do hlavy muž na mieste umrel

MALACKY / Neďaleko železničnej stanice v Malackách došlo k tragédii. Mladý muž zomrel po fatálnom údere do hlavy. Nešťastiu podľa svedkov predchádzala hádka a následne bitka. Podľa miestnych obyvateľov malo ísť o drogy.

​Podľa informácií TV JOJ sa medzi dvoma mužmi v dome na Nádražnej ulici najprv strhla hádka. Tomáš (43) potom utiekol z domu. Na ulici mal Tomáša dobehnúť ďalší muž. Ten ho mal silno udrieť do hlavy. "Že on išiel predávať drogy. Oni mu nechceli zaplatiť za drogy, tak sa začali biť," povedala obyvateľka Valéria. 

Po údere do hlavy Tomáš ešte údajne prešiel pár metrov ďalej. Keď sa presunul na ďalšiu ulicu, upadol do bezvedomia. Pomôcť mu už nedokázali ani privolaní záchranári. "Že vraj ho uderil do zátylku, kamaráti mu chceli zavolať sanitku a chlapec povedal, že on ju nechce, a ten chlapec, čo mu chcel zavolať záchranku sa vrátil a on už bol mŕtvy," povedal svedok Enrico. "OS ZZS SR vyslalo do Malaciek jednu ambulanciu RLP k mužovi, ktorý nejavil známky života. Lekár už iba konštatoval úmrtie," ozrejmil Richard Bolješik, zástupca hovorcu OS ZZS SR. 

Na miesto tragédie sme sa vybrali aj dnes. Podľa tunajších obyvateľov mal muž skonať práve pred týmto domom. "Oprel sa o bráničku, tá sa povolila a spadol do vnútra a tam aj zomrel," dodala obyvateľka Valéria.

Majiteľka domu, pred ktorým muž nehybne ležal, ihneď zavolala políciu. Tí zaisťovali stopy niekoľko hodín. Na miesto prišiel aj vyšetrovateľ. Muž, ktorý smrteľne udrel nebohého, je aktuálne v policajnej cele. O jeho ďalšom osude bude rozhodovať súd. "Vyšetrovateľ OKP OR PZ Malacky začal trestné stíhanie pre zločin zabitia. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je možné poskytnúť viac informácií," dodala Silvia Šimková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy