Jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
V rieke Dunaj našli mŕtvolu: Polícia prešetruje záhadnú smrť muža
Zdielať na

V rieke Dunaj našli mŕtvolu: Polícia prešetruje záhadnú smrť muža

BRATISLAVA / Vo Vlčom hrdle našli rybári na hladine plávajúce telo muža. Zachrániť sa ho už nepodarilo. Polícia doposiaľ jeho totožnosť nepozná.

"Dnes ráno v čase o 07:54 h sme na linke 158 prijali oznam o náleze tela v rieke Dunaj. Na miesto boli vyslaní policajti druhého bratislavského okresu, ktorí na mieste zistili, že sa jedná o telo muža. Presné príčiny a okolnosti smrti muža určí až súdno-lekárska pitva," objasnila hovorkyňa KR PZ Bratislava Silvia Šimková. Ako ďalej uviedla, predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania. "Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia umožní," dodala. 

Podľa našich informácií sa muž v Dunaji utopil sám

Na mieste aj niekoľko hodín po nájdení tela boli rybári, ktorí si aj napriek tomu, že pod nimi sa nachádza ľudské telo, lovili. Aj oni boli svedkami toho, čo sa stalo."Rybári ho tu našli na člne. Videli ako sa utopil, dali mu prvú pomoc a všetko," povedal rybár. Muž zhruba v strednom veku sa pravdepodobne nevybral kúpať sa. Bol obutý a oblečený. Na sebe mal krátke nohavice a čierne tričko. Policajti zaisťovali stopy niekoľko hodín. Na mieste boli vyšetrovatelia aj technik, ktorý celé okolie zadokumentoval.

Podľa našich informácii je však pravdepodobné, že nešlo o cudzie zavinenie a muž sa v hladine Dunaja utopil. O koho išlo je zatiaľ záhadou. Polícia zatiaľ muža nestotožnila.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy