Jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Šokujúci prípad: 64-ročnú železničiarku brutálne zbil 19-ročný mladík. Dával jej aj sexuálne návrhy
Zdielať na

Šokujúci prípad: 64-ročnú železničiarku brutálne zbil 19-ročný mladík. Dával jej aj sexuálne návrhy

HANDLOVÁ / Šokujúci prípad vyšetrujú policajti z Prievidze. Iba 19-ročný muž brutálne napadol 64-ročnú železničiarku priamo v práci. Stalo sa to v Handlovej krátko pred treťou popoludní. Najskôr jej mal dávať sexuálne návrhy. Keď nesúhlasila, tak ju brutálne zbil a ušiel.

Útok bol mimoriadne brutálny. Policajti stopy zaisťovali niekoľko hodín. 64-ročná žena tu pracuje celý život ako výhybkárka. Popoludní okolo prechádzal mladík. Zamieril si to rovno k nej. Prišiel do domčeka, v ktorom pracuje. Podľa našich informácií jej najskôr dával sexuálne návrhy. Žena odmietla a poslala ho preč. Muž sa rozzúril a brutálne na ňu zaútočil. "Neznámy muž napadol našu zamestnankyňu počas pracovnej doby približne o 15:10 hod," vyjadrila sa hovorkyňa ŽSR Vladimíra Bahýlová.

Na mieste činu zostalo množstvo krvi

Jej stav šokoval aj skúsených lekárov. Páchateľ jej podľa našich informácií udieral hlavu o stôl, bil ju päsťami aj mobilným telefónom. Odišiel až potom, ako zostala ležať v kaluži krvi. "Robia sa konzultácie s vyšším pracoviskom v súvislosti s operáciou tváre, zlomenín tváre a sánky, má zlomenú kľúčnu kosť a vybité zuby," povedal riaditeľ nemocnice v Bojniciach Peter Glatz. 

"Poškodenej boli po surovom útokom páchateľa spôsobené viaceré zranenia, s ktorými je hospitalizovaná v nemocnici," objasnila hovorkyňa KR PZ Trenčín Katarína Kuzmová. Policajti začali po páchateľovi okamžite pátrať. S pomocou handlovských mestských policajtov ho stotožnili a nakoniec skončil v cele.

19-ročný útočník bol zadržaný

"Útočník bol v krátkom čase políciou zadržaný a momentálne sú s ním vykonávané potrebné procesné úkony. Vyšetrovateľ z PD začal v súvislosti s touto udalosťou trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženie na zdraví v štádiu pokusu," dodala hovorkyňa. 

Podľa hovorkyne železníc SR počet verbálnych aj fyzických útokov na ich zamestnancov v poslednom období stúpa. "K dnešnému dňu sme v roku 2024 zaznamenali 8 napadnutí, vrátane incidentu z 11. augusta," potvrdila. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy