Zatiahnuté
20°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Zrážka auta s kamiónom: O život prišla 54-ročná žena, ďalší traja sú zranení
Zdielať na

Zrážka auta s kamiónom: O život prišla 54-ročná žena, ďalší traja sú zranení

NITRA / Mŕtva 54-ročná žena, zranení dvaja tínedžeri (16-ročný a 14-ročný) a 22-ročný vodič. Takto sa skončila ranná nehoda kamiónu a osobného auta na ceste medzi Lužiankami a Nitrou. Vozidlo po zrážke vletelo do hlbokej priekopy.

Nehoda sa stala v okrajovej časti Nitry. Podľa predbežných zistení sa vodič tohto auta chcel na ceste otočiť. Nevšimol si však kamión a ten do neho vrazil z bočnej strany. Vozidlo ešte po náraze vyletelo z cesty a skončilo v hlbokej priekope na stavenisku. Robotníci, ktorí tu pracujú, nám povedali, že si len všimli, ako sem spadlo osobné auto. Okamžite sa rozbehli posádke na pomoc. "On sa tam asi chcel otočiť a kamión to nestihol ubrzdiť. Vodič kamiónu sem dobehol a povedal, že ho to mrzí, ale to bolo všetko,“ opísal situáciu svedok Ján.

Zranených záchranári previezli do okolitých nemocníc. Na mieste zasahoval aj vrtuľník, ktorý údajne 16-ročného chlapca previezol do nemocnice. 54-ročná spolujazdkyňa z osobného auta však túto zrážku neprežila. Okolnosti nehody sú v štádiu vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy