Oblačno
21°
Bratislava
Bystrík
11.9.2024
Tragédia na Liptovskej Mare: Po siedmich dňoch našli telo 48-ročného muža
Zdielať na

Tragédia na Liptovskej Mare: Po siedmich dňoch našli telo 48-ročného muža

LIPTOV / Liptovská Mara vydala telo 48-ročného muža. Martin z Myjavy bol nezvestný 7 dní. Osudnou sa mu stala jazda na vodnom bicykli neďaleko kempu v Liptovskom Trnovci. Po skoku do vody sa viac nevynoril.

Záchranné zložky zalarmoval krátko po siedmej hodine ráno záchranár Vodnej záchrannej služby, ktorá pôsobí priamo na pláži v Liptovskom Trnovci. "Vždy pred službou robíme obhliadku pláže predtým, než sa otvorí plážové kúpalisko. Pozerám a narazil som na utopeného. Bol od brehu asi štyri metre. Vzápätí som hneď volal 158,“ povedal Rudolf, záchranár Vodnej záchrannej služby Slovenského Červeného kríža Liptovký Mikuláš.

​Telo nebohého vytiahli na breh hasiči. Miesto si následne prevzala polícia, ktorá potvrdila, že ide o 48-ročného Martina z Myjavy, ktorý tu trávil dovolenku s partiou kamarátov. Osudným sa mu stal skok do vody z vodného bicykla. Hneď po oznámení nešťastia, sa ho snažili nájsť záchranári aj hasiči, žiaľ, bezvýsledne. Záchranné zložky zasahovali aj na Oravskej priehrade, kde pod hladinou zmizol dovolenkár z Poľska. 69-ročného muža našli až privolaní potápači. Presnú príčinu jeho smrti určí až nariadená pitva.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy