Polojasno
16°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Vodič skončil s autom priamo v stavebnej jame
Zdielať na

Vodič skončil s autom priamo v stavebnej jame

DLHÁ / Policajti včera večer museli riešiť naozaj kurióznu nehodu. 34-ročný Marek skomplikoval rekonštrukciu mosta v obci Dlhá. Jeho luxusné auto skončilo v jame v strede dediny. Sedel za volantom aj napriek tomu, že nemá vodičský preukaz. Prečo sa tak stalo, napovedalo jeho správanie sa pred políciou.

V obci Dlhá rekonštruujú viaceré úseky. Jedným z nich je aj tento most, ktorý sa nachádza priamo v centre obce, a tak je ťažké si ho nevšimnúť.

To však nebol prípad 34-ročného Mareka, ktorý si to do dediny namieril pred 19.00 hodinou. Hoci sa na mieste nachádza niekoľko upozornení, že ide o úsek v rekonštrukcii, tie odignoroval a skončil priamo v jame. "Voláky chlapčisko, že išiel od hentál od Borovej, prerazil to zábradlie a behol sem dole," priblížil miestny obyvateľ.

Luxusný superb tak skončil priamo na stavenisku

Prečo tak konal malo napovedať jeho správanie. "Že ledva vystúpil z auta alebo také volačo. Nebol asi normálny. Lebo tu koľko áut dojde a zbadá, že je to tu zavreté a sa otočia a idú naspäť," pokračoval obyvateľ. "Mladý muž odmietol dychovú skúšku a nesúhlasil ani s vyšetrením na zistenie požitia návykovej látky na základe odobratej vzorky krvi," informovala hovorkyňa KR PZ Zlatica Antalová.

34-ročný muž si takýmto konaním narobil problémy so zákonom. Keďže odmietol fúkať či test na drogy, poverený policajt mu za takto nezodpovednú jazdu vzniesol obvinenie. To či bol pod vplyvom drog či alkoholu, tak ostane jeho tajomstvom. "Poverený policajt muža obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý mu môže, v zmysle zákona, hroziť až ročný pobyt vo väzení," doplnila Antalová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy