Zatiahnuté
18°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Mazanie chleba skončilo bodnou ranou. Sestra bodla brata do hrudníka
Zdielať na

Mazanie chleba skončilo bodnou ranou. Sestra bodla brata do hrudníka

JAROVNICE / V prešovskej nemocnici prijali mladistvého chlapca s bodným poranením hrudníka. Spôsobiť mu ho mala jeho mladšia sestra s nožom v ruke. Otec tvrdí, že to bola nešťastná náhoda, keď si dcéra mazala chlieb s maslom.

"Tak ja som bol v robote, žena odbehla do obchodu, do potravín," povedal otec detí. 12-ročné dievča bolo doma aj so svojim bratom. K incidentu s nožom malo dôjsť podľa otca vtedy, keď si maloleté dievča pripravilo jedlo. Otec detí tvrdí, že to bola nešťastná náhoda. Starší brat sa doťahoval s mladšou sestrou a tá sa zahnala rukou, v ktorej mala nôž"Dcéra si robila chlieb s maslom a sa pohádali s bratom. Nechtiac sa s nožíkom otočila a rovno do hrude mu...," pokračoval otec detí.

"Mladý pacient je hospitalizovaný v prešovskej nemocnici s bodným poranením hrudníka. Bol ošetrený, jeho stav je stabilizovaný," uviedla PR manažérka FNsP Martina Pavliková. V súvislosti s bodným zranením mladistvej osoby bolo vyšetrovateľom začaté trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví.

Chlapec má mať podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania niekoľko centimetrovú ranu. Nôž mu mal zasiahnuť aj pľúca. Mal však obrovské šťastie, že čepeľ narazila na rebrá. "Z dôvodu prebiehajúceho vyšetrovania nie je možné k veci poskytnúť ďalšie informácie," tak znelo stanovisko hovorcu KR PZ Štefana Pecucha.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy