Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Mária
12.9.2024
Tragická dopravná nehoda motorkára
Zdielať na

Tragická dopravná nehoda motorkára

BRATISLAVA / Rodine a priateľom mladého motorkára zostali po včerajšom tragickom večeri v Bratislave už len spomienky. Mladík jazdil s partiou neďaleko letiska, kde nešťastne spadol z motorky. Na pomoc mu okamžite museli prísť záchranári. Žiaľ, 21-ročného mladíka už zachrániť nedokázali.

​Nehoda sa stala krátko pred pol ôsmou. Mladý motorkár bol na mieste so svojimi kamarátmi. Partia motorkárov jazdila na na ceste medzi diaľnicou a známym obchodným domom s nábytkom. Cesta je totiž nedostavaná, uzavretá a teda aj bez premávky. Vo voľnom čase ju využívajú motorkári.

"Podľa doterajších informácií 21-ročný vodič motocykla zn. Yamaha, počas jazdy na Ivánskej ceste v blízkosti letiska, stratil kontrolu nad motocyklom a došlo k jeho pádu," uviedol hovorca KR PZ Michal Szeiff. Podľa našich zistení mladík údajne skúšal jazdu na zadnom kolese. Aj keď mal mať na hlave prilbu, spadol tak nešťastne, že skončil v bezvedomí.

"Operátor tiesňovej linky na miesto okamžite vyslal ambulancie rýchlej lekárskej pomoci a rýchlej zdravotnej pomoci a začal telefonickú asistovanú neodkladnú resuscitáciu," informovala hovorkyňa OS ZZS Petra Klimešová. Oživiť sa im ho žiaľ nepodarilo. Potom si mladíka prevzali záchranári, ktorí ho ešte ratovali v záchranke. Aj napriek snahe zachrániť ho, žiaľ, svojim zraneniam na mieste podľahol. Policajti potom vypočúvali svedkov a dokumentovali nehodu.

Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania

Podľa Bratislavčanov, a ich vyjadrení na sociálnej sieti, sa na mieste pravidelne schádzajú motorkári a skúšajú tam rôzne triky. Výnimkou nie je ani jazda na zadnom kolese či drifty. Svedčia o tom aj čierne stopy od pneumatík na vozovke. Polícia varuje, aby si neskúsení vodiči dali na podobné kúsky pozor.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy