Skoro jasno
17°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Namiesto romantiky prišiel tvrdý úder. Sexuálne hrátky sa medzi mladíkmi skončili lúpežou
Zdielať na

Namiesto romantiky prišiel tvrdý úder. Sexuálne hrátky sa medzi mladíkmi skončili lúpežou

POPRAD / Policajti obvinili z lúpeže len 16-ročného mladíka. Ten po intímnostiach zaútočil na 29-ročného muža. Vyhrážal sa mu smrťou, okradol ho a ušiel.

​Podľa našich informácií bolo stretnutie 16-ročného mladíka s o 13 rokov starším mužom plánované. Niekde ulici sa chceli navzájom potešiť, no údajne bol uspokojený len ten mladší. Starší sa už príjemnej odvety nedočkal.

Hrozil mu smrťou

"16-ročný mladík pod hrozbou zabitia vzal 29-ročnému mužovi z kapsy peňaženku a vybral z nej 20 eur. Taktiež požadoval od neho dve retiazky zo žltého kovu, ktoré mal na krku," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová z Krajského riaditeľstva PZ v Prešove. Podľa polície sa muž bál o svoj život a mladistvý útočník ušiel, no nie je ďaleko.

Popradskí policajti ho vypátrali a zadržali, a tak len pár hodín po skutku už sedel v policajnej cele. "Bola získaná dostatočná dôkazná situácia, ktorá umožnila okresnému vyšetrovateľovi v Poprade vzniesť 16-ročnému mladíkovi obvinenie zo zločinu lúpeže," uviedla hovorkyňa.

O ďalšom osude rozhodoval sudca

"Sudca pre prípravné konanie uznesením mladistvého obvineného prepustil zo zadržania ihneď na slobodu a väzbu nahradil zárukami pod vašim dohľadom a uloženými obmedzeniami a povinnosťami," hovorí Anna Kolářová, hovorkyňa Krajského súdu v Prešove.

Okrem iného sa nesmie priblížiť k poškodenému a ani inak ho kontaktovať. Nejde o prvý prípad, kedy sa v Poprade romantika skončila obvinením alebo inými nepríjemnosťami. V dávnej minulosti prekvapila hasičov a policajtov dvojica, ktorej intímne chvíle skončili požiarom. Počas nich mala fajčiť cigarety a chytil sa matrac.

Nejde o prvý prípad

V nedávnej minulosti 18-ročná žena ponúkla okoloidúcemu sexuálne služby. Z pohlavného styku ale nebolo nič. Jej dvaja komplici totiž pod Veľkým mostom muža zbili a okradli. Ženu i komplicov krátko po čine policajti zadržali a obvinili.

Zaujímavosťou je, že všetky spomínané prípady sa udiali na ulici Jiřího Walkera a jej blízkom okolí.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy