Skoro jasno
17°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Mikrofón v ruke vystriedali putá: Žena na Lovestreame vystupovala so svojim idolom, počkala si ju polícia
Zdielať na

Mikrofón v ruke vystriedali putá: Žena na Lovestreame vystupovala so svojim idolom, počkala si ju polícia

Zdroj: fb - polícia SR

BRATISLAVA / Festival Lovestream sa konal v priestoroch letiska vo Vajnoroch. Priniesol so sebou strhujúce momenty, pre jednu návštevníčku však radostné chvíle vystriedalo zdesenie.

Z pódia putovala rovno za mreže

Počas vystúpenia jedného zo zahraničných interpretov bola na pódiu aj jedna z diváčok, ktorá si s ním aj zaspievala. 24-ročná Bratislavčanka si zážitok z koncertu zvečnila a zavesila ho na sociálne siete. "Neuniklo to však pozornosti všímavého občana," reagoval hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff. Ženu totiž spoznal a zistil, že ju práve videl na stránke "pátrania po osobách MV SR". "O tejto skutočnosti informoval bezodkladne políciu," dodal hovorca. 

Policajti počkali, kým žena dospieva

Na Bratislavčanku bol vydaný príslušným súdom príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody, ktorému sa mladá žena vyhýbala. Policajti ju zadržali a eskortovali do priestorov ústavu na výkon trestu odňatia slobody. Samantha ešte v roku 2019 prerušila futbalový zápas Slovanu tak, že pobehovala po hracej ploche v podprsenke. Za výtržníctvo vtedy skončila na pár dní v policajnej cele. Súd jej dal na výber. Buď si odpyká 4 mesiace vo väzení alebo zaplatí pokutu 800 eur. Aj keď mala tvrdiť, že peniaze pre ňu nie sú problém, zjavne pokutu nezaplatila a spravodlivosti sa až do hudobného festivalu vyhýbala.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy