Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Mária
12.9.2024
Vodičovi prišlo nevoľno a stratil kontrolu nad vozidlom. Pri náraze zničil strom aj zábradlie
Zdielať na

Vodičovi prišlo nevoľno a stratil kontrolu nad vozidlom. Pri náraze zničil strom aj zábradlie

BRATISLAVA / Nehoda na frekventovanej ulici v hlavnom meste. Vodič vrazil do troch áut. Náraz bol natoľko silný, že vylomil strom, dve autá otočilo a časť zábradlia sa zabodla do brány. Nehoda sa stala pri známej bratislavskej palacinkárni, kde bežne stoja ľudia v rade na chodníku.

​Vážna dopravná nehoda v popoludňajších hodinách obmedzila premávku na Šancovej ulici v Bratislave. Podľa svedkov z miesta nehody, mal vodič na osobnom aute prechádzať od Trnavského mýta smerom k Hlavnej stanici, keď z ničoho nič, bez brzdenia zmenil smer.

"Videl som a hlavne som počul, ako to celé prebehlo. VW Passat išiel z dola a nabúral do týchto dvoch zaparkovaných áut. Bola to taká rana, že otočilo tento zelený Opel o 180 stupňov. A bola tu ešte jedna pani, ktorú letmo štrajchol," hovorí svedok nehody.

Zničil strom, ale aj zábradlie

Po náraze okrem áut zostal zlomený aj strom a zničené zábradlie, ktoré odletelo o niekoľko metrov ďalej. "A prepichol bránu taký stojan, čo je okolo stromov a strom to tiež schytal, je úplne mimo. Hovoril som so šoférom, keď vystúpil...nemal našťastie žiadne zranenia a hovoril, že odpadol," ozrejmuje svedok.

"Operátor tiesňovej linky 155 vyslal ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci k dopravnej nehode na Šancovej ulici. Záchranári ošetrili a následne transportovali 43 ročného muža do nemocnice v Starom Meste s diagnózou synkopa a kolaps," infomovala hovorkyňa Operačného strediska ZZS Petra Klimešová.

Nikto sa nezranil

Len zázrakom sa nikto pri nehode vážne nezranil. Zlikvidované autá stoja len kúsok od známej bratislavskej palacinkárne, pred ktorou bežne stoja v rade zákazníci. Polícia dala vodičovi fúkať. Pred jazdou nepil alkohol.

"Policajti Krajského dopravného inšpektorátu evidujú vami uvedenú udalosť v cestnej premávke, ako škodovú udalosť," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy