Polojasno
16°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Náraz do stĺpa ukončil život 52-ročného vodiča
Zdielať na

Náraz do stĺpa ukončil život 52-ročného vodiča

MODRA / Pri dopravnej nehode vyhasol život muža. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

Nehoda sa stalo krátko pred 9.00 hodinou ráno. 52-ročný vodič osobného auta išiel po Vajanského ulici v Modre. Z ničoho nič však stratil kontrolu nad šoférovaním. Narazil do dvoch zaparkovaných áut a následne aj do stĺpu verejného osvetlenia. Okoloidúci ľudia okamžite zalarmovali pomoc.

"Po príchode záchranných zložiek na miesto bolo zistené, že muž nejaví známky života," uviedla hovorkyňa KR PZ Jana Šimunková. 52-ročného muža začali záchranári oživovať, no aj napriek ich obrovskej snahe, sa im to, žiaľ, nepodarilo. Muž bol v čase nehody v aute sám. Po náraze ostalo zničené auto, ale aj stĺp s osvetlením. Na mieste boli aj hasiči, ktorí pomáhali nielen so záchranou muža, ale aj s odstraňovaním následkov nehody.

"Zasahujúci hasiči po príjazde na miesto udalosti asistovali zdravotníckym záchranárom pri kardiopulmonálnej resuscitácii vodiča. Hasiči tiež vykonali na vozidle protipožiarne opatrenia a uniknuté prevádzkové kvapaliny zasypali sorpčným materiálom," informoval hovorca HaZZ Štefan Koči. Havarované auto odtiahli pracovníci odťahovej služby. Čo tragédii predchádzalo, vyšetruje polícia. "Zisťovaním presných príčin a okolností tejto udalosti sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva v Pezinku," zakončila Šimunková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy