Zatiahnuté
10°
Bratislava
Mária
12.9.2024
Vodiča sa po nehode nepodarilo oživiť. Okolnosti vyšetruje polícia
Zdielať na

Vodiča sa po nehode nepodarilo oživiť. Okolnosti vyšetruje polícia

BRATISLAVA / Vo štvrtok 22. 8. vo večerných hodinách na ulici Vajnorská v smere zo Zlatých pieskov do centra mesta havaroval vodič na dodávke, pričom náraz neprežil.

​Podľa informácií TV JOJ mu pravdepodobne počas jazdy prišlo nevoľno a je možné, že zomrel vo vozidle ešte pred nárazom. Na mieste dorazil koroner, obhliadajúci lekár a polícia. Nehoda obmedzila jeden jazdný pruh.

​Smrť zrejme nesúvisí so zrážkou

"Dopravní policajti boli dnes krátko pred 19.00 hod. vyslaní na Vajnorskú ulicu v Bratislave, kde došlo k dopravnej nehode medzi dvoma motorovými vozidlami, pričom po ich zrážke jeden z vodičov narazil so svojím vozidlom do stĺpu verejného osvetlenia. Podľa doposiaľ zistených informácií vodič vozidla zn. Fiat mal počas jazdy po Vajnorskej ulici v smere najprv vytlačiť pred ním nachádzajúce sa druhé osobné vozidlo a následne mal naraziť do stĺpu verejného osvetlenia. Po príchode záchranných zložiek na miesto bolo zistené, že muž vo vozidle zn. Fiat nejaví známky života. Napriek snahe záchranárov, ako aj svedkov sa nepodarilo 60-ročného muža oživiť. Podľa predbežných informácií záchrannej zdravotnej služby príčina smrti pravdepodobne nesúvisela s dopravnou nehodou. Vodič druhého osobného vozidla neutrpel žiadne zranenia," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Zisťovaním presných príčin a okolností tejto udalosti sa zaoberajú policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy