Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
V rodinnom dome našli mŕtvu ženu. Údajne ju zabil jej vlastný manžel
Zdielať na

V rodinnom dome našli mŕtvu ženu. Údajne ju zabil jej vlastný manžel

ŠIROKÉ / Z domu pod lesom bolo často počuť hádky. To hovoria miestni po náleze tela ženy bez známok života. Prípad vyšetruje krajský policajný vyšetrovateľ s tým, že ide o podozrenie z násilnej trestnej činnosti. Polícia popoludní potvrdila, že začala v prípade trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. V policajnej cele skončil 66-ročný muž, manžel obete.

Dom, v ktorom bývali manželia, sa nachádza pod lesom na konci dediny. Žena kedysi dávnejšie pracovala v materskej škole ako vychovávateľka. Správa o jej smrti zasiahla aj jej rodinu. Jej mama má 90 rokov. Nikto si nevie vysvetliť, čo sa mohlo stať. Muža počuli a videli ráno. Potom si už susedia len všimli policajné autá a následne aj auto pohrebnej služby.

V dome boli často počuť hádky

"Ja som o pol siedmej počula búchať a o pol siedmej už ho potom videli, ako išiel do dediny. Samozrejme, že sme ju poznali. Stretávali sme sa spolu a rodina úplne v pohode, žiadne problémy," povedali susedia. Čo sa v dome mohlo stať si nevie vysvetliť ani starostka. Boli to bezdetní manželia, priblížila Silvia Kováčová, starostka. Podľa miestnych však občas atmosféru v dome ovplyvňoval alkohol a z domu bolo často počuť hádky.

Výjazd pod vedením krajského policajného vyšetrovateľa bol na mieste nálezu tela nebohej ešte aj v neskorých večerných a nočných hodinách a ešte aj dnes (24.8.) popoludní polícia potvrdila, že zadržala podozrivého 66 ročného muža a umiestnila ho do cely policajného zaistenia. "V prípade je vedené trestné stíhanie a krajským vyšetrovateľom bolo zadržané mužovi vznesené obvinenie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Vo veci naďalej prebieha vyšetrovanie, preto viac informácií nie je možné poskytnúť," uviedol hovorca KR PZ Prešov Štefan Pecuch. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy