Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
Muž narazil do mostného piliera. Utrpel zranenia nezlučiteľné so životom
Zdielať na

Muž narazil do mostného piliera. Utrpel zranenia nezlučiteľné so životom

TRENČÍN / V skorých ranných hodinách v sobotu 24. augusta sa na ceste pri Trenčíne stala tragická dopravná nehoda. Jazdu 53-ročného vodiča ukončil silný náraz do mostného piliera. Muž sa v aute viezol sám a ťažkým zraneniam na mieste podľahol.

Do jedného z betónových pilierov pod diaľničným mostom neďaleko Trenčína vo vysokej rýchlosti vpálilo osobné vozidlo. Za jeho volantom sedel 53-ročný vodič. "Ráno s najväčšou pravdepodobnosťou vodič prešiel cez protismerný jazdný pruh mimo vozovky, kde sa vlastne dostal do kontaktu s tým stĺpom diaľničného nadjazdu," ozrejmil  Milan Holéci, znalec z odboru cestná doprava. 

Čelný naraz do mostného piliera spôsobil mužovi mnohopočetne takže zranenia. Keď ho okolojazdiaci vodiči objavili, nejavil už známky života. "K nehode osobného motorového vozidla vyslal operátor tiesňovej linky 155 ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci, 53-ročný muž žial utrpel zranenia nezlučiteľne so životom," uviedla Petra Klimešová, hovorkyňa OS ZZS. 

Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Podľa znalca mohla byt rýchlosť vozidla v čase nárazu asi 100 kilometrov za hodinu. Brzdná dráha na mieste viditeľná nebola. "Príčina prečo, ako a všetky ostatne technické detaily až keď urobíme podrobnú analýzu a zisti sa, prečo došlo k takémuto deju," dodal Holéci. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy