Zatiahnuté, dážď
10°
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
Šialená jazda: Američan narážal do áut v centre mesta
Zdielať na

Šialená jazda: Američan narážal do áut v centre mesta

NITRA / Cez Nitru sa rútil vysokou rýchlosťou pritom narážal do áut, jazdil v protismere a navyše aj na červenú. Takúto šialenú jazdu, pri ktorej ohrozil aj ďalších vodičov predviedol 33-ročný Američan. Napokon z auta utiekol a hlavou poškodil dvere v banke.

Šialená jazda 33-ročného vodiča z Ameriky, ktorý povodne nemal ani auto riadiť začala na Novozámockej ulici v Nitre. Podľa informácií televízie JOJ sa vodič  za volantom vymenil s manželkou. Vyrútil sa ku svetelnej križovatke, kde autá stáli na červenú.

"Začalo brzdiť auto začali gumy pískať, potom pozerám do spätného zrkadla, za mnou zabrzdil do šikma," priblížila svedkyňa Izabela. Zrážke s autom mladej ženy sa vyhol vodič na poslednú chvíľu. Narazil však z boku do iného vozidla a v šialenej jazde pokračoval. Izabela zavolala políciu. Vodič, sa rútil centrom mesta aj v protismere pritom vrazil do ďalšieho vozidla.

"Ten pohľad toho človeka, to bol sklenený pohľad on išiel a všetko do radu bral," pokračovala Izabela. Počas jeho jazdy na križovatke pri nákupnom centre, vrazil do autobusu, vbehol do protismeru a tam narazil už do tretieho osobného auta. Mužova šialená jazda skončila po niekoľkých kilometroch v centre mesta s autom narazil do oplotenia.

Následne z mieste unikal a s hlavou prebil dvere do banky. Podľa informácií televízie JOJ vodič má psychické problémy a skončil v nemocnici. Okolnosti nehody sú v štádiu vyšetrovania."33-ročný vodič bol podrobený dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom a bola mu odobratá krv na toxikologické vyšetrenie," uviedla hovorkyňa KR PZ Jana Šinková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy