Zatiahnuté
10°
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
Nočná dráma: Žena svojho suseda napadla sekerou, zasiahla ho do hlavy
Zdielať na

Nočná dráma: Žena svojho suseda napadla sekerou, zasiahla ho do hlavy

MEDZEV / K nočnému útoku došlo na takzvanej drevenej ulici v rómskej osade v Medzeve. Napadnúť tu mala žena svojho suseda sekerou, toho odniesli záchranári s vážnymi poraneniami do nemocnice.

​​​Niektorí tvrdia, že Kristián bránil dieťa, ktoré chcela žena zabiť

Žena mala po hádke chytiť sekeru a seknúť ňou 23-ročného Kristiána dvakrát do hlavy. "Normálne chytila sekeru a do hlavy mu dala. Trikrát do hlavy, on spadol na zem, už nevládal," uviedla Ľudmila, matka napadnutého Kristiána. Verzie, čo predchádzalo útoku sú rôzne, niektorí tvrdia, že si vypili a druhí zas, že Kristián bránil dieťa, ktoré bolo v dome a žena chcela zabiť najskôr to.

"Opití boli, niečo sa tam pohádali a ďalšie informácie k tomu neviem povedať," povedal člen Občianskej poriadkovej služby Ondrej Klempár. "Ona má malého, má synčeka a ona povedala, že chcela zabiť toho malého, no on skočil a tak dala sekeru do hlavy jemu," dodala matka Kristiána.

Záchranári previezli Kristiána do nemocnice

Na miesto ihneď smerovali policajti, ale ja záchranári, ktorí 23-ročného Kristiána previezli do nemocnice s vážnymi poraneniami. "Bolo mu vidno lebku, mal dve sečné rany na zátylku, ale bol stabilizovaný a bol pri vedomí," informoval Klempár. "To nie je normálne toto čo ona robí," dodala matka Kristiána. To, čo presne sa stalo vyšetrujú policajti.

"Osoba podozrivá zo spáchania skutku sa na mieste nenachádzala. Policajti ju však na základe výpovedi svedkov vypátrali a so súhlasom prokurátora v nočných hodinách zadržali a obmedzili na osobnej slobode," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ Košice Lenka Ivanová. Zároveň dodala, že v súčasnej dobe prebiehajú potrebné procesné úkony a prípad prevezme kriminálna polícia, ktorá rozhodne o ďalšom postupe vo veci.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy