Zatiahnuté
12°
Bratislava
Ľudomil
14.9.2024
Polícia obvinila 64-ročnú ženu z obzvlášť závažného zločinu vraždy
Zdielať na

Polícia obvinila 64-ročnú ženu z obzvlášť závažného zločinu vraždy

ŠTIAVNIK / Pri vražde, ktorá sa odohrala v obci Štiavnik, prišiel o život 69-ročný muž. Jeho 64-ročná priateľka Mária ho zrejme zabila ranou do srdca. Už čelí obvineniu.

Tragédia sa udiala v odľahlej časti dediny. Mária a Štefan tu spolu roky žili v malej dreveničke. Podľa ľudí z okolia mávali medzi sebou často nezhody. "Žiadny problém sme s nimi nemali, ani s ním, ani s ňou. Akurát som ich napomínala, keď si vypili, aby to nerobili, aby boli normálni," opísala suseda.

"Vyšetrovateľ obvinil 64-ročnú ženu zo Štiavnika z obzvlášť závažného zločinu vraždy," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Žilina Daniela Kocková. "No keď ju terorizoval, čo s ním mala robiť," povedal sused. "Obvinená mala úmyselne spôsobiť poškodenému, doposiaľ nezisteným predmetom bodnú ranu do oblasti srdca," pokračovala Kocková.

Policajti na mieste nešťastia pracovali dlhé hodiny. Zaisťovali stopy a pri hľadaní vražednej zbrane im pomáhal aj služobný pes. "69-ročný muž utrpel zranenie, ktorému na mieste, žiaľ, podľahol," dodala Kocková. Dôchodkyňa Mária teda skončila v policajnej cele. "Vyšetrovateľ v súvislosti s uvedeným skutkom spracoval podnet na väzobné stíhanie obvinenej," uzavrela Kocková. V prípade dokázania viny staršej žene hrozí strata slobody minimálne na 20 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy