Zatiahnuté
11°
Bratislava
Ľudomil
14.9.2024
Útok zo žiarlivosti: Mladík bodol partnera svojej bývalej priateľky
Zdielať na

Útok zo žiarlivosti: Mladík bodol partnera svojej bývalej priateľky

ČADCA / Vážnemu obvineniu čelí 20-ročný kysučan Šimon. Podľa polície mal na Andreja, ktorý je aktuálne partnerom jeho bývalej priateľky, vytiahnuť nôž a minimálne trikrát ho bodnúť.

Šimon najprv zaútočil len slovne

Cez víkend sa ľudia na bartolomejskom jarmoku zabávali, v centre mesta sa stretli aj dvaja rivali v láske. Šimon mal na terajšieho partnera svojej bývalej priateľky zaútočiť najskôr iba slovne. "Dvadsaťročný útočník mal začať vulgárne vykrikovať na poškodeného, ktorý na toto nereagoval," uviedla hovorkyňa KR PZ Žilina Zuzana Šefčíková.

Hádka sa ale zvrtla. Andrej zrejme nepočítal s tým, že by mohol mať Šimon pri sebe aj zbraň. "Útočník mal z vrecka nohavíc vytiahnuť nôž a zasadiť poškodenému dve bodné rany do oblasti chrbta a jednu bodnú ranu do ľavej strany hrudníka," informovala Šefčíková. "OS ZZS SR vyslalo na miesto jednu ambulanciu a jednu posádku RZP k 27-ročnému mužovi s bodnými poraneniami hrudníka. Záchranári ho po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice s poliklinikou v Čadci," uviedol zástupca hovorkyne OS ZZS SR Richard Bolješik.

​Na mieste sa náhodou nachádzal príslušník PZ

"V čase napadnutia sa vo svojom osobnom voľne na mieste nachádzal príslušník Úradu inšpekčnej služby Ministerstva vnútra, ktorý zadržal podozrivú osobu a odovzdal privolanej hliadke," dodala Šefčíková. Vyšetrovateľ ho obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Sudca mladého Kysučana na slobodu nepustil a to z obavy že by v trestnom čine pokračoval

Súvisiace články

Najčítanejšie správy