Zatiahnuté
11°
Bratislava
Ľudomil
14.9.2024
Dobijú ich do krvi a nechajú ich v lese. Lovci pedofilov týrajú sexuálnych predátorov a sami pritom porušujú zákon
Zdielať na

Dobijú ich do krvi a nechajú ich v lese. Lovci pedofilov týrajú sexuálnych predátorov a sami pritom porušujú zákon

BRATISLAVA / Dobijú ich do krvi a nechajú v lese. Lovci pedofilov takto trestajú sexuálnych predátorov, a pritom sami za svoje vyčíňanie môžu skončiť v base. Ide o fenomén, hlavne medzi neplnoletými deťmi, ktorý sa týka už aj Slovenska.

​Videá sa šíria internetom naprieč celou Európou. Skupiny lovcov pedofilov úradujú aj na Slovensku. Volavky si vytvorili falošnú identitu a v mene 14-ročného dievčaťa si písali o sexe s chlapom. Nakoniec ho vylákali na dohodnuté stretnutie. Partia mladých ľudí vylákala muža do lesíka v bratislavskej Petržalke. Ide o miesto, ktoré je od dostihovej dráhy vzdialené len niekoľko desiatok metrov.

Keď chlap prišiel na miesto, tak ho tam žiadne 14-ročné dievča nečakalo. Miesto toho ale od lovcov pedofilov dostal kopance, facky a poriadnu bitku. Nakoniec mu zalepili páskou nohy aj ruky. Partia, ktorá zobrala spravodlivosť do vlastných rúk, si ale poriadne zavarila. Podľa informácií TV JOJ ich bolo v lese viac ako 10. Policajti chytili štyroch z nich.

"Štyri osoby čelia obvineniu zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva v súbehu so zločinom obmedzovania osobnej slobody spáchaného formou spolupáchateľstva. Na základe vykonaných potrebných úkonov a zabezpečených dôkazov si vypočuli obvinenie 15-ročný Michal Z., 15-ročný Marek Š., 15-ročný Arian K. a 19-ročný Radoslav B," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

Tento prípad ale nie je ojedinelý. V inom kúte Slovenska vylákala partia iného chlapa. Modus operandi bol rovnaký. Chlapa bili hlava-nehlava a ten sa im pokúsil aj ujsť. Skončil dobitý a s rozbitým nosom. Polícia apeluje na mladých, aby spravodlivosť nebrali do vlastných rúk a sexuálnych predátorov hlásili im. Inak môžu skončiť v base. "Lovci sa takýmto konaním vystavujú postihu za viaceré trestné činy, preto na nich apelujeme, aby nebrali spravodlivosť do vlastných rúk. Týmto závažným fenoménom sa zaoberáme nielen my, ale aj zložky po celej Európe," ozrejmil hovorca Prezídia Policajného zboru Slovenskej republiky Roman Hájek.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy