Skoro jasno
24°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Krčmová vlámačka ako z grotesky: Muž rozbil dvoje dvere, vzal štyri pivá a chcel ujsť
Zdielať na

Krčmová vlámačka ako z grotesky: Muž rozbil dvoje dvere, vzal štyri pivá a chcel ujsť

PARTIZÁNSKE / Do tamojšej pivárne sa vlámal 39-ročný muž. Rozbil dvoje dverí, vzal štyri pivá a dal sa na útek. V momente, ako liezol von, zadržali ho policajti z obvodného oddelenia v Partizánskom. Zrejme vysmädol, teraz triezvie v policajnej cele.

​Muž sa krátko pre šiestou hodinou ráno vlámal do pivárne na sídlisku šípok v Partizánskom. Pivo, ktoré vzal ale vypiť nestihol. Priamo pri čine ho zadržali policajti z obvodného oddelenia v Partizánskom. Páchateľ vošiel dnu tak, že rozbil sklo na vchodových dverách.

Urobil tak so železnou mrežou, ktorú našiel pred dverami. Rozbil sklo na dvoch dverách a dostal sa dnu. "Ja som počul rachot, vyšiel som na balkón a nič som nevidel. Myslel som si, že nám autá roztĺka," povedal obyvateľ mesta.

Len čo sa však ozval alarm na miesto vyštartovali policajti

"Partizánski policajti krátko po skutku obmedzili na osobnej slobode na mieste 39-ročného muža a to priamo na mieste činu," uviedla hovorkyňa KR PZ Katarína Kuzmanová. Podľa miestnych sa v okolí pivárne potuloval už večer.

"Boli tu mestskí policajti, tu ležal do pol pása vyzlečený a tu ležal a vyhukoval," priblížil obyvateľ mesta. Pil od večera a nad ránom vysmädol. Rozhodol sa preto vlámať do pivárne. Triezvy nebol. "S mužom bola vykonaná skúška dychová, ktorá skončila s výsledkom 1,83 promile alkoholu," pokračovala Kuzmanová. Podľa našich informácií mal problémy so zákonom aj v minulosti. Nateraz skončil v policajnej cele.

"Policajti urobili na mieste obhliadku. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci krádeže vlámaním," zakončila Kuzmanová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy