Jasno
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Vytiahol nôž a dobodal suseda. Nahého útočníka zadržali policajti
Zdielať na

Vytiahol nôž a dobodal suseda. Nahého útočníka zadržali policajti

BRATISLAVA / Miesto poďakovania dostal rany nožom! V Bratislavskej Vrakuni len pár metrov od hodových slávností išlo o život. Policajti z bytovky odvliekli nahého staršieho muža. Ten na suseda vytiahol nôž a dobodal ho. So zraneným chlapom sa nám podarilo rozprávať. Bojí sa o život.

Policajní PMJčkári vyviedli útočníka, ktorý napadol vlastného suseda z bytovky. Bol bez nohavíc a gate si ťahal po zemi. Po ceste vykrikoval, hádzal sa o zem a nariekal. Policajti 61-ročného chlapa naložili do auta a odviezli na oddelenie na výsluch.

Zraneného muža zase ratovali záchranári. Skončil s viacerými bodno-reznými ranami. Mal obrovské šťastie. Agresívny sused mu tepnu na krku minul len o milimetre. "Na adresu sme vyslali ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci. 39-ročný muž bol po prvotnom ošetrení záchranármi transportovaný do nemocnice v Ružinove, s otvorenou ranou krku a ramena," uviedla hovorkyňa záchranárov Petra Klimešová.

Podľa informácií TV JOJ bol útočník opitý

Pár metrov od bytovky boli vrakunské hody. Keď prišiel do paneláku sadol si na spoločnú chodbu, kde ho započul sused. Ten mu chcel pomôcť a odprevadiť ho do bytu. Potom sa ale z ničoho nič strhol konflikt. Policajti prehľadali celé prvé poschodie aj s bytom, kde našli aj zakrvavený nôž.

"V tejto súvislosti bolo začaté trestné stíhanie a to vo veci trestného činu Porušovania domovej slobody, v súbehu s trestným činom Ublíženie na zdraví," priblížil hovorca polície Michal Szeiff. Chlap, ktorý má útok na svedomí je v policajnej cele, kde najprv musí vytriezvieť. Obvinenie zatiaľ nepadlo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy