Jasno
12°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Tragédia v rodinnom dome: Muž zaškrtil družku, potom sa obesil
Zdielať na

Tragédia v rodinnom dome: Muž zaškrtil družku, potom sa obesil

DOLNÉ SALIBY / Najskôr ju mal zaškrtiť a potom sa obesil. K tragédii došlo v galantskom okrese v obci Dolné Saliby. V jednom z rodinných domov boli nájdené mŕtve telá muža a ženy. Našiel ich príbuzný, ktorý sa za nimi vybral po tom, čo sa s nimi nevedel spojiť.

​Z domu sa ozýval krik už v piatok poobede

V dome, ktorý sa nachádza v tichej uličke žil niekoľko rokov druh so svojou družkou. V piatok (6.9.) podvečer sa mal podľa informácií TV JOJ z domu ozývať krik, po ktorom nasledovalo ticho. Muž (47) mal z neznámych dôvodov zaútočiť na svoju o päť rokov staršiu priateľku. Oboma rukami ju vraj chytil za krk a začal škrtiť. Keď prestala žena dýchať, zrejme si muž uvedomil, čo urobil. Rozhodol sa, že svoj život ukončí tiež. A tak sa obesil. Nevládne telá páru, ktorý údajne žil bez detí mal v nedeľu (8.9.) nájsť príbuzný 52-ročnej ženy. Keď nikomu nedvíhali telefón, rodinný známy prišiel do domu zisťovať, čo sa stalo. Naskytol sa mu ale strašný pohľad.

"Polícia vykonáva prvotné úkony na mieste tragédie v jednom z rodinných domov v okrese Galanta. V rodinnom dome boli nájdené dve osoby bez známok života. Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia dovolí," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Trnave Lenka Karperová. "U 52-ročnej ženy a 47-ročného muža lekár tiesňovej linky 155 musel konštatovať úmrtie," priblížila hovorkyňa Operačného strediska ZZS Petra Klimešová.

Podľa susedov išlo o bezproblémový pár

Tragédiu si nevedia vysvetliť ani susedia. Podľa nich išlo o slušný a bezproblémový pár. Na kameru ale hovoriť nechceli. "Neviem či tam mohol alkohol úradovať alebo nie. Neboli takí. To som si nikdy nemyslel, že také sa stane niečo," povedal jeden zo susedov. Z akého dôvodu muž zaškrtil svoju priateľku nie je známe. Odpoveď na otázku, kedy presnejšie došlo k úmrtiu, dá pitva. Okolnosti prípadu zisťujú trnavskí policajti, ktorí by mali viac informácií poskytnúť v pondelok (9.9.).

Súvisiace články

Najčítanejšie správy