Jasno
12°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Kuriózna krádež: Najprv mu ponúkali sex a potom ho okradli
Zdielať na

Kuriózna krádež: Najprv mu ponúkali sex a potom ho okradli

LIPANY / Na tento zážitok tak skoro nezabudne. Ponuka na sexuálne radovánky sa zmenila na krádež priamo na verejne prístupnom mieste. Prepadnutý muž prišiel o telefón, peňaženku i doklady. Po páchateľoch pátra polícia.

K incidentu malo dôjsť na cyklistickom chodníku. V čase, keď tade prechádzal muž po 40-tke, oslovili ho dve ženy, s na prvý pohľad zaujímavou ponukou.

"Dve ženy oslovili na cyklistickom chodníku 44-ročného muža a ponúkali mu sexuálne radovánky. Muž to síce odmietol, no v tom momente ho niekto zozadu kopol, on spadol na zem, kde ho niekto udieral do tváre a hrudníka," informuje Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove

Útok pokračoval i keď muž už ležal na zemi. To využili dve ženy, ktoré zrejme v tomto figurovali, ako volavky a zhostili sa svojej ďalšej úlohy. Vzali si niečo, čo im nepatrilo. "Počas tohto útoku mu ženy z kapsičky ukradli mobilný telefón, peňaženku i doklady," hovorí Ligdayová. 

Prípad kurióznej krádeže, ktorej predchádzala sexuálna ponuka, už rieši prešovský okresný vyšetrovateľ. Ten už začal v prípade trestné stíhanie pre zločin krádeže spáchaný formou spolupáchateľstva.

Za to im hrozí v prípade dolapenia a dokázania viny pred súdom aj väzenie. Napadnutý muž našťastie neutrel zranenia, ktoré by si vyžiadali ošetrenie, no na ukradnutých veciach vzniknutú škodu vyčíslil na viac ako 1 300 eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy