Zatiahnuté
11°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Muž zaškrtil družku a následne spáchal samovraždu. Polícia začala trestné stíhanie
Zdielať na

Muž zaškrtil družku a následne spáchal samovraždu. Polícia začala trestné stíhanie

DOLNÉ SALIBY / Víkendovú tragédiu v Dolných Salibách v okrese Galanta si prevzal vyšetrovateľ. V prípade, v ktorom 47-ročný muž zaškrtil svoju o päť rokov staršiu družku a potom sa obesil, začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy a prečin usmrtenia. Pripomeňme, že mŕtve telá páru v rodinnom dome našiel ich príbuzný potom, ako sa mu s nimi dlhšie nedarilo spojiť. Policajti na mieste tragédie zaistili desiatky stôp. Prebiehať budú tiež viaceré znalecké dokazovania. Tie pomôžu objasniť okolnosti, za ktorých k dvojnásobnej smrti došlo.

"Policajti z odboru kriminálnej polície na prípade naďalej pracujú a vyhodnocujú všetky získané informácie, aby objasnili okolnosti, za ktorých k včerajšej tragédii došlo, ako aj to, čo jej predchádzalo. V súčasnosti policajti vykonávajú potrebné procesné úkony a vo veci budú prebiehať aj viaceré znalecké dokazovania," spresnila polícia.

Polícia bola dopoludnia privolaná do jedného z rodinných domov v obci Dolné Saliby, kde boli nájdení 47-ročný muž a 52-ročná žena bez známok života. "Operačné stredisko na miesto ihneď vyslalo viaceré policajné hliadky, ako aj krajský výjazd," doplnila polícia s tým, že po príchode okolie miesta uzavreli a vykonali obhliadku miesta činu, počas ktorej zaistili desiatky stôp.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy