Zatiahnuté
12°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Polícia preveruje nočnú streľbu. Výstrel poškodil sklo čerpacej stanice
Zdielať na

Polícia preveruje nočnú streľbu. Výstrel poškodil sklo čerpacej stanice

TRNAVA / V centre Trnavy sa v noci strieľalo. Malo sa tak stať počas konfliktu viacerých osôb pri jednej z čerpacích staníc. Na mieste zasahovalo niekoľko policajtov. Páchatelia stihli ujsť.

Hlásenie o údajnej streľbe zaznamenali v noci z nedele na pondelok. Informáciu išlo preveriť niekoľko policajných hliadok. Prvotné informácie hovorili o streľbe v okolí najväčšieho nákupného centra. Podľa našich zistení údajne odzneli celkovo dva výstrely. Jeden z nich poškodil sklo na čerpacej stanici. "Výstrelom mal pritom predchádzať konflikt viacerých osôb, pričom nie je vylúčené, že sa tieto osoby navzájom poznali," potvrdila hovorkyňa Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Podľa našich informácií bola v tom čase inventúra a zamestnanci výstrel iba počuli. Nikto sa teda našťastie nezranil. Na bližšie informácie bola polícia skúpa. Kto je za drámu zodpovedný teda nie je jasné. Dôležitou stopou by ale mali byť pre políciu kamerové záznamy. Podľa našich zistení nie je vylúčené, že išlo o motorkárov. "Polícia sa prípadom od prvého momentu intenzívne zaoberá a preveruje ho v súvislosti s trestnými činmi výtržníctva, ublíženia na zdraví v štádiu pokusu, krádeže a nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami," dodala Antalová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy