Skoro jasno
18°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
V Trnave a okolí prebehla policajná razia
Zdielať na

V Trnave a okolí prebehla policajná razia

TRNAVA / Obrovské policajné manévre v Trnave a okolí! V putách skončili dvaja bratia. Podľa informácií TV JOJ sa razia týka drogovej trestnej činnosti.

Do rodinného domu v Zavare vtrhli kukláči okolo pol 11 dopoludnia. Bývajú v ňom dvaja bratia spolu s rodičmi. Na dome vyrazili dvere, no ani jedného z bratov v ňom nenašli, neboli totižto doma. Mladšieho z dvojice neskôr zadržali na bicykli priamo v dedine a odvliekli ho do rodičovského domu. Staršieho kukláči chytili v priemyselnej zóne v Trnave. Policajní kukláči zatarasili cestu autu. Prehľadali ho so psovodmi a aktuálne je zapečatené a skončí na expertíze.

V aute sa viezol starší z bratov. Policajný pes vycvičený na drogy celé auto prehľadal a zaistili rôzne stopy. Vyšetrovatelia potom spútaného chlapa naložili do auta a odviezli ho tiež do rodičovského domu. Komplet celý dom, garáž aj pozemok prehľadávali vyšetrovatelia niekoľko hodín. Z pozemku potom vyvliekli rôzne materiáli, ktoré skončia na expertíze. Podľa informácií TV JOJ jeden z bratov mal problém s drogami už aj v minulosti, za čo sedel aj v base. Polícia sa k prípadu zatiaľ odmietla vyjadriť. Viac informácií by mohli poskytnúť zajtra 11. septembra.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy