Polojasno
16°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Nehoda s tragickým koncom. Vodiča z auta vystrihovali hasiči
Zdielať na

Nehoda s tragickým koncom. Vodiča z auta vystrihovali hasiči

DOMANÍKY / Tragédia na cestách. Pri obci Domaníky neďaleko Krupiny prišiel o život 50-ročný vodič. Zo zatiaľ nejasných príčin prešiel do protismeru kde sa čelne zrazil s prichádzajúcou dodávkou. Policajti cestu uzavreli, neprejazdná bola niekoľko hodín.

​Hlavný ťah smerom na maďarské hranice museli policajti po čelnej zrážke uzavrieť. Cestu blokovali havarované vozidlá, v osobnom aute bol pod pokrčenými plechmi uväznený 50-ročný vodič. "Po príchode na miesto sme zistili, že sa osoba nachádza zakliesnená vo vozidle. Vyprostili sme ju pomocou hydraulického náradia," opísal Anton Malček z HaZZ v Krupine. 

Čelná zrážka s dodávkou žiaľ skončila fatálne. 50-ročný vodič osobného auta podľahol zraneniam na mieste. Prečo prešiel do protismeru polícia zatiaľ nevie. Vyhodnocovať budú aj kamerový záznam z jedného z áut, ktorý zachytáva čo nehode predchádzalo. "50-ročný vodič prešiel do protismeru z doposiaľ nezistených príčin, kde sa zrazil s oproti idúcou dodávkou," uviedla Mária Faltániová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici. 

Záchranári pomáhali aj vodičovi dodávky, s poraneniami viacerých častí tela vrátane zlomeniny ho previezli do nemocnice. Polícia začala trestné stíhanie pre usmrtenie a pribrali aj znalcov z odboru súdneho lekárstva a dopravy. "U vodiča nariadená pitva na prípadné požitie alkoholu, nehoda v štádiu vyšetrovania," dodala Faltániová. 

Ďalšiu tragickú nehodu, pri ktorej sa osobné auto zrazilo s dvoma kamiónmi si môžete pozrieť tu

Súvisiace články

Najčítanejšie správy