Skoro jasno
16°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Na psychiatrických klinikách preverujú možnú bombovú hrozbu
Zdielať na

Na psychiatrických klinikách preverujú možnú bombovú hrozbu

Archívna reportáž

KOŠICE / Na psychiatrických klinikách Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura (UNLP) Košice preverujú možnú bombovú hrozbu. Pre TASR to uviedla hovorkyňa nemocnice Ladislava Šustová.

​Bombovú hrozbu preverovali aj v Rožňave

"Policajným zložkám sme pri prešetrovaní možnej bombovej hrozby na I. aj II. psychiatrickej klinike poskytli súčinnosť," spresnila s tým, že uvedené kliniky sa nachádzajú v areáli nemocnice na Triede SNP aj na Rastislavovej ulici v KošiciachBombovú hrozbu v piatok (13.9.) preverovali aj v psychiatrickej liečebni nemocnice v Rožňave, priestory prehľadali príslušníci polície. "Výsledok prehliadky bol negatívny a hrozba sa nepotvrdila. Rozsah poskytovanej zdravotnej starostlivosti preto obmedzený nie je a nebolo nutné pristúpiť k evakuácii pacientov," uviedla pre TASR PR špecialistka Penta Hospitals SK Bianka Krejčíová.

V žiadnom prípade sa reálna hrozba nepotvrdila

Polícia v súvislosti s výhražnými správami, ktoré boli v posledných dňoch adresované rôznym subjektom, uviedla, že pokračuje v prijatých bezpečnostných opatreniach. "V žiadnom prípade sa doposiaľ reálna hrozba nepotvrdila. V každom prípade výhražnej správy polícia vedie trestné konanie, bližšie informácie však nie je možné poskytnúť," skonštatovala pre TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy