Skoro jasno
16°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
VIDEO: Dramatická policajná razia ukončila rozbehnutý drogový biznis
Zdielať na

VIDEO: Dramatická policajná razia ukončila rozbehnutý drogový biznis

BRATISLAVA / Niekoľkodňová operácia kriminálnej polície zo štvrtého bratislavského okresu ukončila ďalšiu aktívnu drogovú činnosť. V priebehu uplynulej stredy (11.9.) boli počas domových prehliadok v rôznych častiach Bratislavy zadržané tri podozrivé osoby. Podľa doterajších zistení mali tieto osoby získavať, prechovávať a následne distribuovať metamfetamín. Informovala o tom polícia Bratislavského kraja na sociálnej sieti.

Jeden zo zadržaných bol už v minulosti dvakrát odsúdený za drogovú činnosť

Na základe zhromaždených dôkazov obvinil vyšetrovateľ 49-ročnú Kláru A. z Trnavy, 42-ročného Milana R. a 51-ročného Vladimíra A., oboch z Bratislavy, zo zločinu neoprávnenej výroby a distribúcie omamných a psychotropných látok. Podľa doterajších informácií si Milan R. minimálne od začiatku tohto roka zabezpečoval metamfetamín od Vladimíra A., ktorý následne predával ďalším užívateľom za finančnú odmenu. Vladimír A. mal tiež od januára 2023 zabezpečovať metamfetamín, ktorý ukrýval v záhradnej chatke a v byte v Podunajských Biskupiciach, pričom látku predával po telefonickej dohode. Zistilo sa tiež, že Vladimír A. bol už v minulosti dvakrát odsúdený za drogovú činnosť.

Pozrite si video zo zásahu:

V chatke drogy aj predávali

Záhradná chatka v Podunajských Biskupiciach slúžila nielen na uskladnenie drog, ale aj na ich predaj, ktorý podľa dohody zabezpečovala Klára A. Výmenným prostriedkom bola finančná hotovosť od koncových užívateľov. "Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV a spolu s policajtmi Pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave zrealizovali počas predchádzajúcich dní tri domove prehliadky a jednu prehliadku iných priestorov. Zo strany vyšetrovateľa bude spracovaný podnet na ich väzobné stíhanie," dodala polícia Bratislavského kraja na sociálnej sieti.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy