Jasno
15°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Predbiehanie skočilo tragicky: Zomrel 46-ročný vodič, traja ďalší sa zranili
Zdielať na

Predbiehanie skočilo tragicky: Zomrel 46-ročný vodič, traja ďalší sa zranili

DOJČ / Vo štvrtok (12.9.) podvečer polícia prijala hlásenie o nehode, ktorá sa stala na ceste medzi obcou Dojč a križovatkou na obec Štefanov. Podľa predbežných informácií 21-ročný vodič vozidla BMW 3 pri predbiehaní nákladného auta čelne narazil do protiidúceho auta Ford Focus. Následkom silného nárazu bolo jedno z áut odhodené do ďalšieho vozidla, VW Polo. Informuje o tom polícia Trnavského kraja na sociálnej sieti.

​Alkohol u vodiča nebol zistený

Nehoda si vyžiadala štyri zranené osoby, pričom 46-ročný vodič Fordu, bohužiaľ, zraneniam podľahol. Alkohol u vodiča BMW nebol zistený, no bol mu odobratý biologický materiál na testovanie prítomnosti iných omamných látok. Polícia mu zadržala vodičský preukaz. Na mieste bol privolaný dopravný znalec a cesta bola dočasne uzavretá kvôli dokumentácii a odstraňovaniu následkov nehody. 

"Senická vyšetrovateľka začala vo veci trestné stíhanie pre trestné činy usmrtenia a ublíženia na zdraví z nedbanlivosti. Presné príčina a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania," dodala polícia Trnavského kraja na sociálnej sieti.

TV JOJ informovala aj o zrážke troch áut na križovatke vo Zvolene:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy