Jasno
26°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Muž skončil po hádke v nemocnici. Prípad vyšetruje polícia
Zdielať na

Muž skončil po hádke v nemocnici. Prípad vyšetruje polícia

VECHEC / Po hádke na dvore jedného z domov v obci Vechec skončil v nemocnici 30-ročný muž. Previezli ho tam s otvorenou ranou hlavy. Čo sa dialo predtým už preveruje aj polícia. Susedia hovoria, že hádky z dvora sa ozývali aj deň predtým.

V pozadí ošetrovali záchranári priamo na dvore bezvládneho muža. "Za celý večer sa tak toto hádali. Kričali, že čo to bude medzi nimi," hovorí suseda.

Po kriku a hádkach nasledovalo fyzické násilie

Jeden z mužov ostal nehybne ležať na zemi. "V osade v obci Vechec došlo k vzájomnému fyzickému napadnutiu medzi dvoma mužmi," uviedla Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ Prešov. Dôvod konfliktu nie je známy. Hádky z dvora sa ozývali už deň predtým.

Na pomoc prišli nielen záchranári, ale na zabezpečenie verejného poriadku bola na miesto vyslaná aj policajná hliadka. "Pohádali sa a tak, že sa chytili," hovorí miestny obyvateľ. "Išla mu krv z hlavy."

"K mužovi, ktorý mal byť napadnutý, sme vyslali ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci. 30-ročného pacienta záchranári transportovali do nemocnice vo Vranove nad Topľou s otvorenou ranou hlavy," vysvetlila hovorkyňa záchranárov Petra Klimešová.

Okolnosti udalosti preveruje polícia

O ďalšom postupe rozhodne aj rozsah zranení 30-ročného muža a jeho doba liečenia. "V prípade sú momentálne vykonávané potrebné procesné úkony, a preto bližšie informácie momentálne nie je možné poskytnúť," dodala Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy