Jasno
24°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Tragická nehoda: Spolujazdec zomrel po čelnej zrážke s nákladným vozidlom
Zdielať na

Tragická nehoda: Spolujazdec zomrel po čelnej zrážke s nákladným vozidlom

SENEC / Cesta z futbalu sa mužovi stala osudnou. Hrozivo vyzerajúca nehoda sa stala v nočných hodinách v Senci. Osobné auto sa tam čelne zrazilo s dodávkou.

​Na moste sa zrazilo osobné auto s dodávkou, ktorá po náraze zostala prevrátená na boku. Počas dokumentovania miesta nehody bola cesta úplne uzavretá. Krátko po 22.00 h smerovali všetky záchranné zložky k dopravnej nehode na moste, ktorý vedie ponad Bratislavskú ulicu. V osobnom aute sa podľa našich informácii viezlo viacero ľudí, ktorí cestovali naspäť z futbalu, ktorý sa hral v Trenčíne. Náhle sa však priamo oproti nim objavili silné svetlá. Nasledoval čelný náraz. "Podľa doposiaľ nezistených príčin, vodič nákladného auta prešiel do protismeru a tam prednou časťou narazil do oproti idúceho motorového vozidla," opísala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

Posádka osobného auta skončila po nehode s početnými zlomeninami. 63-ročný muž, ktorý sedel vzadu náraz neprežil. Podľa informácií TV JOJ sa pôvodne v aute ani nemal viezť. Z futbalu plánoval ísť vlakom, no potom mu jeho známi ponúkli, že ho odvezú oni. Z auta museli hasiči osoby vyslobodzovať pomocou techniky. "Ťažko zranenú osobu resuscitovali, no privolaný lekár konštatoval exitus," povedal hovorca Hasičského a záchranného zboru Bratislava Štefan Koči.

"Operačné stredisko vyslalo k dopravnej nehode päť ambulancií. 63-ročný muž žiaľ utrpel zranenie nezlučiteľné so životom. 63-ročný muž a 75-ročná žena boli transportovaní do nemocnice v Ružinove so zlomeninami rebier a kľúčnej kosti. 25-ročný muž bol prevezený s poranením hlavy a hornej končatiny do nemocnice na Kramáre," vyjadrila sa hovorkyňa operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky Petra Klimešová. Vodič, ktorý bol za volantom dodávky vyviazol s ľahkými zraneniami. Most bol pre dopravnú nehodu uzavretý niekoľko hodín. Najmä vodiči kamiónov, ktorí v noci chceli úsekom prejsť sa museli otáčať a zvoliť inú cestu. "Zasahujúci hasiči zároveň na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a sprejazdnili komunikáciu," dodal Koči. Obe vozidlá približne o tretej ráno z miesta odviezli odťahovky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy