Skoro jasno
16°
Bratislava
Ľuboslav, Ľuboslava
20.9.2024
Vodič pod vplyvom návykovej látky uniesol spolujazdca cez tri krajiny
Zdielať na

Vodič pod vplyvom návykovej látky uniesol spolujazdca cez tri krajiny

BRATISLAVA / Muž pod vplyvom návykovej látky odmietal pustiť z auta spolujazdca. Unesenému mladíkovi sa podarilo privolať pomoc, avšak vodič s ním prešiel tri krajiny. Medzinárodná policajná naháňačka sa skončila v Bratislave a to nárazom do stĺpa. Naháňačku si môžete pozrieť vo videu.

Incident sa stal v skorých ranných hodinách. 35-ročný vodič Marek z Českej republiky mal cestou z rodnej krajiny brániť 23-ročnému spolujazdcovi vystúpiť z auta. Aj napriek tomu, že ho o to niekoľkokrát požiadal. Našťastie sa mu podarilo privolať pomoc, avšak vodič naďalej pokračoval v jazde a to z Českej republiky, cez Rakúsko na Slovensko.

Nasmerované mal do Maďarska avšak tieto hranice sa mu už nepodarilo prejsť. Okolo piatej hodiny ráno rakúski policajti kontaktovali našich policajtov, ktorí sa pridali k prenasledovaniu auta. V bratislavskej mestskej časti Rusovce unikajúci vodič nezvládol na mokrej ceste riadenie a narazil do stĺpa. Policajti ho na mieste zadržali. Vodič odmietol fúkať. Rovnako odmietol aj odbery v nemocnici. Skončil vo väzbe. Obvinený je z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky v súbehu s trestným činom obmedzovania osobnej slobody.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy