Jasno
24°
Bratislava
Matúš
21.9.2024
VIDEO: Kukláči si prišli pre údajného vraha, ktorý ukrýval mŕtve telo bývalej priateľky
Zdielať na

VIDEO: Kukláči si prišli pre údajného vraha, ktorý ukrýval mŕtve telo bývalej priateľky

PRAHA / Brutálna vražda v Prahe. Tamojší policajti zadržali bývalého priateľa obete, ktorý jej telo ukrýval v spoločnom byte. Polícii ale pomohla všímavá suseda a všetko ukončila zásahová jednotka.

Zábery ukazujú pražskú zásahovku. Kukláči si prišli pre údajného vraha. Vraha bývalej priateľky, ktorí spolu v tú dobu stále bývali. "Na konci augusta tohto roku sme boli informovaní o tom, že je nezvestné 19-ročné dievča," ozrejmil Jiří Hacker, vyšetrovateľ. Susedka dlho nevidela svoju kamarátku. Len počula štekot psa pred domom. Zalarmovala políciu. Tá si všimla podozrivé transakcie na jej účte a hlavným podozrivým sa v tejto chvíli stal jej bývalý priateľ, s ktorým už nechodila, ale stále spolu žili v spoločnej domácnosti.

Muž sa čiastočne priznal

"So súhlasom sudcu, kriminalisti urobili domovú prehliadku, kde bolo nájdené telo bez známok života a následne bolo preukázané, že sa jedná práve o nezvestnú ženu," uviedla Kristýna Zelinková, hovorkyňa Polície ČR. "Čas smrti samozrejme bude zisťovaný v rámci znaleckého skúmania a ďalšieho vyšetrovania," informoval Hacker. 

Pri zatknutí kriminalisti urobili domovú prehliadku a vážne obavy sa potvrdili. Našli telo ženy, ktorú tu celú dobu jej bývalý partner skrýval. "Obvinený sa čiastočne priznal k tomu, že má podiel na smrti poškodenej," dodal Hacker. Muž (22) bol obvinený z vraždy a putoval do väzenia väznice.
"Kriminalisti obvinili 22-ročného muža zo zvlášť závažného zločinu vraždy, kedy mu v prípade odsúdenia hrozí výnimočný trest odňatia slobody až na 20-rokov," priblížila Zelinková. 

Slovenskom rezonoval prípad brutálnej vraždy. Jozef Hanuska vyrezal svojej priateľke orgány:

Súvisiace články